post

Apple Watch met watchbandje: voor werk én sport

De Apple Watch is door Apple in 2014 geïntroduceerd als techgadget met grote voordelen voor iedereen die bereikbaar wil blijven. Een stijlvol bandje van goede kwaliteit voor de Apple Watch hoort daarbij. Maar wat als je wel sportief bent, maar je je Apple Watch niet wilt afdoen tijdens het sporten? Je wilt immers ook buiten op de hoogte blijven van alles. Ook daar zijn tegenwoordig prima oplossingen voor.

Stijlvol vol zakelijk en sportief
De vraag of de Apple Watch nu eigenlijk de zakelijke markt of sportievelingen als doelgroep had, kon Apple zelf ook moeilijk beantwoorden. Apple had in het verleden al producten uitgebracht samen met Nike voor het bijhouden van je prestaties. En bij de ontwikkeling van de Apple Watch werd dan ook vooral gekeken naar geavanceerde functies van sporthorloges. Maar bij de lancering van de Apple Watch werd duidelijk dat het techbedrijf mikte op zakelijke gebruikers die een stijlvolle gadget wilde hebben.

Maar doordat er steeds meer apps komen voor het meten van sportieve prestaties, en de Apple Watch een geduchte concurrent is voor alle health trackers, komt er ook steeds meer vraag naar goede kwaliteit Apple Watch bandjes met sportief uiterlijk. Daardoor is het overigens ook steeds belangrijker dat het beeldscherm wordt beschermd met een screen protector.

Afwisselen tussen bandjes

Vandaag de dag kunnen zeggen dat de Apple Watch door de beschikbare apps voor zakelijk gebruik en healthcare een alleskunner is. Een bijbehorend Apple Watch bandje in 38mm en 42 mm tegen een aantrekkelijke prijs voor de afwisseling is dan ook een stijlvolle en passende accessoire voor elke gelegenheid.