post

Cilinders met een gelijke sleutel

Last van een grote sleutelbos? Vaak sleutels kwijt? Met gelijksluitende cilinders kan je eenvoudig dit probleem voorkomen. Met gelijksluitende cilinders wordt bedoeld dat voor alle sloten dezelfde sleutel gehanteerd wordt. Naast normale europrofielcilinders hebben veel woningen ook nog oplegsloten, zeker bij oude huizen. Ook oplegsloten of een combinatie tussen oplegsloten en profielcilinders is mogelijk.

 

Lees meer

post

Sieraden trends

Sieraden zijn in het leven van een vrouw van essentieel belang. Is een vrouw inspiratieloos of is de outfit net niet leuk genoeg dan zorgen sieraden voor de finishing touch.

De marktbeweging
Sieraden zijn tegenwoordig zowel op webshops, als in winkels te koop. Toch valt het op dat men het fijn vindt om sieraden eerst in het echt te zien, voordat de sieraden mee naar huis gaan. Zo stijgt de werkgelegenheid in de detailhandel. Flexibiliteit is hierin een vereiste, aangezien de de detailhandel meestal zeven dagen per week draaiende is. De werkzaamheden in een winkel zijn anders. Zo moet je bij de verkoop van kleding constant kleding opvouwen en bij een sieradenwinkel moet je sieraden repareren.

Trends
Ben jij al bij met alle trends?

Personaliseren
Personaliseren is helemaal in! Kies jij voor je eigen initialen voor die te gekke armband? Het is helemaal tof om gepersonaliseerde sieraden cadeau te doen aan je beste vriend(in).

Help, ik kan niet kiezen!
Heb je al je sieraden uit de kast gehaald en kan je niet kiezen welke je om moet doen? Dat is tegenwoordig geen probleem meer! ‘Less is more’ is verleden tijd. Meerdere lagen zijn in de mode, dus doe ze allemaal om. Dit kunnen gelijksoortige sieraden zijn, maar kunnen bijvoorbeeld ook verschillen in grootte! Probeer eens om een kleine met een grote ring te combineren, dat geeft een leuk effect!

Minimaliseren
Ondanks dat het dragen van veel sieraden in de mode is, kan het niet jouw ding zijn. Dat is helemaal niet erg, want je kan het ook rustig aan doen! Een simpele armband straalt bijvoorbeeld rust uit en is dus ook super leuk om te dragen.

Trek al je sieraden uit je kast en geniet mee van de trends van tegenwoordig!

post

Alles wat je moet weten over sieraden!

Sieraden

Je kent vast sieraden. Je hebt weleens een armbandje of een horloge gedragen of thuis liggen. Of de trouwring van je moeder gezien, want dat is ook een sieraad. Sieraden zijn kleine objecten met grote belangen. Ook zijn mooie sieraden uitermate duur en te kopen bij speciale juweliers. Het nut van sieraden zijn bijvoorbeeld als een cadeautje te geven of er gewoon mooi uit de zien. Sommige sieraden hebben ook een betekenis bijvoorbeeld zijn er veel islamitische sieraden die geluk brengen of juist ongeluk. Er zijn dus vele maten er soorten sieraden die een doel hebben voor de gene die het koopt. De bekendste sieraden zijn tot nu toe armband, ketting, halsketting ring, uurwerk (horloge) en een broche.

ti-sento-da-noi-armband

Armband

Het bekendste sieraad de armband. Er zijn veel verschillende soorten armbanden bijvoorbeeld van goud of van zilver. De meeste armbandjes zijn gewoon om te dragen voor de sier, maar er zijn ook uitzonderingen. Zoals in het leger als je een armbandje om hebt betekent dat dat je een hulpverlener bent van de Hans Majestet Kongens Garde. Ook betekent een armbandje bij voetbal ook iets heel groots en belangrijks. Je bent dan de aanvoerder van je team. Jij staat centraal daar en de rest moet naar je luisteren alleen omdat je dat armbandje om hebt. Dus armbandjes hebben zeker grote nut en belangen over de hele wereld. Zo kun je ineens iemand leven redden of een hele grote prijs winnen met je voetbal team.

Sieraden musea

In Nederland en in andere landen zitten museums vol sieraden om aan de bezoekers te laten zien. Onderzoekers vinden sieraden van heel lang geleden onder te grond en zetten die in een museum om het te aanschouwen aan andere mensen. Zo is Amsterdam museum een grote verzamelaar van sieraden. Hun zijn specifiek gericht op her presenteren van sieraden aan bezoekers. Er zijn veel andere grote museums die men ook bezoekt dus sieraden is een groot ding in Nederland en de wereld.

post

Goud Betovert

Goud betovert de mensen al sinds jaar en dag. De kleur, de glans, goud heeft iets magisch en is mooi om te zien. Er zijn hele oorlogen gevoerd met goud als inzet, zo belangrijk is het edelmetaal voor ons mensen. Niet voor niets wordt het edelmetaal ook veel gebruikt om sieraden van te maken. In sommige tijden, en eigenlijk nu nog steeds, werd de rijkdom van een man gemeten aan de hoeveelheid goud waarmee zijn vrouw was bekleed. En geef toe, gouden sieraden op een mooi gebruinde huid kunnen een lust voor het oog zijn. Naast sieraden wordt goud natuurlijk ook gebruikt in de financiële wereld, als ruilmiddel en als belegging.

Beleggen in gouden munten

Meestal krijgt u hetgeen waarin u belegt niet fysiek in handen. Dat ligt anders als u gaat beleggen in gouden munten. Het voordeel daarvan is dat gouden munten goed verhandelbaar zijn en bovendien is het leuk om de gouden munten te voelen en te bekijken. Investeren in goud is verstandig omdat de waarde van goud uiteindelijk alleen maar zal stijgen omdat het edelmetaal steeds schaarser zal worden maar tegelijkertijd zeer gewild. In de wereldwijde economie begint goud ook een steeds belangrijkere rol te spelen. De centrale banken van veel landen kopen steeds vaker goud in om hun reserves en risico te spreiden. Over het algemeen blijft de koers van goud redelijk stabiel, ook in economisch mindere tijden, dus ook in die zin is goud een verstandige keuze om in te beleggen. Naast gouden munten kunt u natuurlijk ook goudbaren kopen als investering. Een baar goud vertegenwoordigt natuurlijk meer waarde dan een gouden munt en is interessant als beleggingsobject als u echt grote bedragen gaat beleggen. Laat u in iedere van tevoren goed informeren als u besluit om in goud te gaan beleggen.

post

Apple Watch met watchbandje: voor werk én sport

De Apple Watch is door Apple in 2014 geïntroduceerd als techgadget met grote voordelen voor iedereen die bereikbaar wil blijven. Een stijlvol bandje van goede kwaliteit voor de Apple Watch hoort daarbij. Maar wat als je wel sportief bent, maar je je Apple Watch niet wilt afdoen tijdens het sporten? Je wilt immers ook buiten op de hoogte blijven van alles. Ook daar zijn tegenwoordig prima oplossingen voor.

Stijlvol vol zakelijk en sportief
De vraag of de Apple Watch nu eigenlijk de zakelijke markt of sportievelingen als doelgroep had, kon Apple zelf ook moeilijk beantwoorden. Apple had in het verleden al producten uitgebracht samen met Nike voor het bijhouden van je prestaties. En bij de ontwikkeling van de Apple Watch werd dan ook vooral gekeken naar geavanceerde functies van sporthorloges. Maar bij de lancering van de Apple Watch werd duidelijk dat het techbedrijf mikte op zakelijke gebruikers die een stijlvolle gadget wilde hebben.

Maar doordat er steeds meer apps komen voor het meten van sportieve prestaties, en de Apple Watch een geduchte concurrent is voor alle health trackers, komt er ook steeds meer vraag naar goede kwaliteit Apple Watch bandjes met sportief uiterlijk. Daardoor is het overigens ook steeds belangrijker dat het beeldscherm wordt beschermd met een screen protector.

Afwisselen tussen bandjes

Vandaag de dag kunnen zeggen dat de Apple Watch door de beschikbare apps voor zakelijk gebruik en healthcare een alleskunner is. Een bijbehorend Apple Watch bandje in 38mm en 42 mm tegen een aantrekkelijke prijs voor de afwisseling is dan ook een stijlvolle en passende accessoire voor elke gelegenheid.

post

Tag Heuer Smartwatch

In maart liet de bekende Zwitserse horlogemaker Tag Heuer weten dat het bezig was met het maken van een nieuwe smartwatch. Tag Heuer werkt samen met Google en Intel aan het slimme horloge. Er is nog weinig informatie vrijgegeven over de hardware. Wel heeft het bedrijf bekend gemaakt dat het horloge een accu heeft die 40 uur meegaat en dat de smartwatch 1400 dollar zal gaan kosten. Lees meer

post

Tips voor het onderhouden van je sieraden

Het is belangrijk om je sieraden goed te verzorgen, wanneer je dit niet doet kunnen de sieraden gaan verkleuren. Dat is erg zonde, sieraden zijn op z’n mooist wanneer ze schitteren. Zelfs een kostbaar sieraad moet goed worden verzorgt. Het hoeft niet veel tijd en moeite te kosten om je sieraden goed te onderhouden. Hieronder staan een aantal tips om je sieraden goed te onderhouden. Lees meer