post

Buddha to Buddha nieuwe collectie horloges uit.

Buddha to Buddha, bekend van zijn bijzondere kleding, tassen, armbanden en ook ringen. In november 2013 bracht het merk zijn eerste collectie armbanden uit. Onlangs heeft Buddha to Buddha een nieuwe collectie horloges op de markt gebracht.

De Premier Watch collectie van het merk is dit jaar uitgebreid met een tweede generatie van zeven Swiss made horloges. De tweede generatie bevat drie Accelerator horloges en vier Aquatic Explorer modellen waarvan een horloge als limited edition wordt uitgebracht.

Buddha to Buddha heeft gezegd dat ze al een tijd aan het spelen waren met het idee, maar het moeilijk vonden. Dit komt omdat ze een erg eigen stijl hebben. Om dit op horloges toe te passen werd als moeilijk ervaren maar het resultaat mag er zijn.
Alle modellen uit de nieuwe Premier Watch collectie zijn vervaardigd uit hoog kwaliteit 316L roestvrij staal met saffierglas en een Zwitsers Ronda quartz-uurwerk.

De Accelerator heeft een robuuste kast, een overzichtelijke wijzerplaat, strak design en de kleurencombinaties zijn voor iedereen die eens iets anders wilt dan de rest. Welke wij vooral stoer vinden is het horloge met de bruine leren band.

buddha-to-buddha-horloge

De Accelerator horloge

De Aquatic Explorer heeft een overzichtelijke wijzerplaat. Wat op valt is de teksten om de uren heen. Zo staat er bijvoorbeeld ”LIVE YOUR DREAMS”, ”ENJOY”, ”MEET FRIENDS”, en meer zoals je op foto kan zien.

buddha-to-buddha-aquatic-explorer

De Aquatic Explorer

Het design straalt rust en het mysterie van de oceaan uit. De horloges zijn waterdicht tot zeker 20ATM. Er zijn ook versies met leren banden i.p.v. zwarte rubberen banden.

Vanaf eind november is de collectie verkrijgbaar bij diverse verkooppunten en via de Buddha to Budha webwinkel.

Bron featured image: klik hier.