post

Heart to get: Touching Jewelry

De Nederlandse ontwerpsters Marieke Clement en Brigitte Brus, oprichters van het sieradenmerk Heart to get, zijn voor hun nieuwe collectie geïnspireerd door de diversiteit aan culturen en symbolisme in de wereld. Deze zal de naam “I am…” gaan dragen, waarbij de nadruk is gelegd op de gevoelens die de drager wil uiten.

De eerste serie bestaat uit hangers met als titel “I am… making a statement”. Deze is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en roségoud, met 5 verschillende opdrukken. Centraal hierin staat motivatie en liefde.

heart-to-get-munten

De munten zijn verkrijgbaar in 5 uitvoeringen

Ook brengen ze een serie hangers uit met een enkel woord erop: onder andere Love, Happy, Hero en Strong staat er in gegrafeerd. Het ideale cadeau voor je vriend, vriendin, vader, moeder of wie dan ook!

heart-to-get-love-happy

Hangers met onder andere Love, Happy, Strong en Hero

Tot slot bestaat de collectie uit een aantal hangers met welbekende uitspraken en spreuken. Zo kom je bijvoorbeeld “Carpe Diem” tegen, maar ook “Dream Big” en “Live Love Laugh” staan er tussen.

heart-to-get-spreuken

Munten met spreuken en uitspraken

Door op de foto’s te klikken krijg je de volledige collectie van Heart to get te zien. Wil je meteen bestellen? Dat kan bijvoorbeeld bij de Bijenkorf.