post

Horloge cadeau voor Sint of Kerst? Top 5 tips!

Waar je vrijwel iedere man blij mee kan maken is een horloge. Horloges zijn namelijk helemaal hot, en staat dan ook hoog in de lijst van meest gewenste sint- of kerstcadeaus. Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor het perfecte cadeau? Lees dan hier de top 5 tips!

  1. Regal Slimline

Het merk Regal staat bekend om zijn tijdloze moderne horloges tegen een zeer scherpe prijs. Doordat de kast dun is en geproduceerd is van een licht metaal, is het draagcomfort erg hoog. Je kunt hem casual zwart, wit of grijs kopen, maar hij is ook verkrijgbaar in 7 felle kleuren! De Regal Slimline is verkrijgbaar voor slechts €17,98.

regal-slimline

  1. Invicta Pro Diver

Dit stijlvolle horloge van het bekende Amerikaanse merk Invicta straalt elegantie en stijl uit. Door de goudkleurige band en kast met blauwe wijzerplaat valt dit horloge op bij iedere outfit. Het horloge bevat een datumaanwijzing en kan tot wel 200 meter onder water. Het horloge is vanwege de feestdagen tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €99,99!

invicta-pro-diver

  1. Casio Collection

Voor de man die wat minder te koop wilt lopen met zijn horloge, en misschien zelfs een tikkeltje nerdy is, heeft Casio de ultieme oplossing. Het horloge uit de Casio Collection heeft een speelse bijna futuristische look, maar dan met een klassiek digitale uurwerk. Hij is onder andere verkrijgbaar in goud, zilver en zwart. De vanaf prijs bedraagt €29,90.

casio-collection

  1. Calvaneo 1583

Dit horloge van het oorspronkelijk Duitse merk Calvaneo is de laatste jaren immens populair. Door stijl, technologie en kwaliteit te combineren leveren ze het totaal plaatje van een horloge aan. De kast is onder andere verkrijgbaar in grijs, groen, blauw, geel en bruin. Het bandje, gemaakt van leer, is verkrijgbaar in diezelfde serie kleuren. Het horloge is verkrijgbaar vanaf €189,-.

calvaneo-1583

  1. Emporio Armani

Dat het wereldberoemde kledingmerk Armani ook horloges maakt wist je misschien al, maar dat het zich steeds meer specialiseert op deze markt en één van de grotere spelers aan het worden is, wist je vast niet. Onderstaan horloge is zo’n hoogwaardig chique horloge, gemaakt van keramiek. Dit materiaal oogt heel deftig en stoer tegelijk. Het perfecte cadeau voor iedere man, waar helaas wel een prijskaartje aanhangt: hij is verkrijgbaar voor €548,-.

emporio-armani-ceramica