Jacob Jensen lanceert Curve lijn

featuredjacobjensen-970x4001

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zover: Jacob Jensen lanceert een geheel nieuwe lijn horloges die de naam Curve gaat dragen. Zoals we gewend zijn van de Deense ontwerper draait het design om eenvoud en zuiverheid. Wat vinden wij van OnlineFutureLab van deze nieuwe lijn?

Allereerst oogt het horloge vrij groot, wat in verhouding ook zo is met een kast van 38mm. Wel voelt hij vrij licht aan, mede door het leren bandje wat onder de kast doorloopt. Hierdoor is het bandje tevens gemakkelijk te vervangen voor bijvoorbeeld een van de andere 6 kleuren.

Wat meteen opvalt aan de kast is de eenvoudige wijzerplaat. Zo beschikt deze niet over verschillende metertjes, indexering en ook de merknaam is niet verwerkt in de wijzerplaat. Dit alles draagt bij aan de eenvoud van het strakke design wat Jacob Jensen wil uiten. De wijzers zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is er keuze uit groen met rode wijzers, maar ook zwarte, witte, gouden en blauwe wijzers zijn te verkrijgen.

De bandjes zijn te koop in de kleuren zwart, wit, bordeaux, goud en bruin. Zo zijn er tientallen combinaties te maken, en raak je nooit uitgekeken op je horloge.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit horloge? Neem dan een kijkje op JacobJensen.com