post

Jessica Alba: Ketting voor het goede doel

De bekende actrice Jessica Alba heeft samen met sieradenontwerpster Jennifer Meyer twee soorten kettingen ontworpen om geld op te halen voor het goede doel.

Het geld dat wordt opgehaald met de twee ontwerpen gaat naar de organisatie Red. Red is een organisatie die HIV positieve vrouwen die zwanger zijn helpt met medicatie.

Jessica Alba zegt het volgende over de kettingen: “We hebben een simpel en elegant ontwerp gemaakt, dat vrouwen dicht op hun hart kunnen dragen”. Daarnaast zegt ze ook dat het voor haar altijd erg belangrijk is geweest om vrouwen en kinderen te helpen.

Meyer en Alba zijn beide moeders. Meyer vertelt verder:  “Ik kan me niet voorstellen hoe erg het is om je eigen kind te besmetten. Er zijn manieren om dit te voorkomen.”.

Verschillende exemplaren

De ontwerpster en Alba hebben twee verschillende versies hartjes-kettingen gemaakt. Het ene exemplaar is van 8-karaats goud, de andere ketting is van 18-karaats goud die ingelegd is met robijnen. De opbrengst van de tweede ketting moet ongeveer voor 27 maanden aan medicijnen opbrengen.

jessica-alba-ketting-eerste-ontwerp

Het eerste ontwerp van Jessica Alba

jessica-alba-ketting-tweede-ontwerp

Het tweede ontwerp van Jessica Alba

De horloges zijn verkrijgbaar bij Gilt.

Bron featured image: klik hier.