post

Mi Moneda: Nu ook voor mannen

Het merk Mi Moneda staat bekend om zijn prachtige munten aan een hanger, welke immens populair zijn onder de vrouwen. De munten zijn verwisselbaar, trendy, en bovendien herkenbaar. Sinds kort heeft het merk ook verwisselbare munten voor mannen, welke dezelfde eigenschappen hebben, maar juist een stoere mannelijke uitstraling hebben.

Mi Moneda Mannen

mi-moneda-mannen

De nieuwe collectie is verkrijgbaar in silver of black plated, waardoor je oneindig veel combinaties kunt maken. De munten zijn ook verkrijgbaar in Hematiet, Howliet en Onyx. Je kunt zowel de pendant als de munten aan beide kanten dragen, wat weer voor unieke combinaties zorgt. Op de munt is een afbeelding of spirituele tekst weergegeven, met thema’s als “Che & Freedom” en  “Shield & Eternity”. De kettingen zijn verkrijgbaar in de maten 46, 48, 60 en 80 centimeter. Wil je een complete set kopen inclusief pendant, ketting en munt betaal je vanaf €117,50. De set is dus niet alleen zeer uniek en stijlvol, maar bovendien ook zeer betaalbaar.

Het Nederlandse merk Mi Moneda is ontstaan in 2009, en verkoopt zijn producten onder andere bij verschillende juweliers en warenhuizen. Zoals je misschien wel wist is “Mi Moneda” Spaans voor “Mijn Munt”.