post

Rafael Nadal tennist met een horloge van 7 ton

De bekende tennisser Rafael Nadal had tijdens zijn tennis wedstrijd op Roland Garros een horloge om die meer dan zeven ton kost. Het horloge is een uniek exemplaar gemaakt door Richard Mille, een Zwitserse horlogefabrikant.

Tegenwoordig worden veel tennissers gesponsord door een horlogemerk. Maria Sharapova wordt bijvoorbeeld gesponsord door Tag Heuer en Roger Federer door Rolex. Rafael Nadal wordt gesponsord door het horloge merk Richard Mille. Je ziet weinig tennissers die een hun horloge omdoen tijdens een wedstrijd.

Rafael Nadal deed dat wel. Het horloge dat hij om had heeft een waarde van 711.000 euro. Het horloge kan waarschijnlijk tegen zweet en stof. Nadal liet weten dat het voelt alsof het horloge er niet is. Ook zei hij dat het voelt alsof het een deel van zijn huid is.

Het horloge is zo duur doordat het een erg speciale mechaniek heeft. Het horloge kan tegen schokken en een hoge druk. Daarnaast is het horloge erg licht.

Eerder werden twee exemplaren van de ongelijk dure horloges gestolen. Een daarvan werd gestolen door een hotelmedewerker. De hotelmedewerker is later opgepakt.

Bron Featured Image: klik hier.