post

Samsung Gear A heeft roterende ring

De nieuwe smartwatch van Samsung, die waarschijnlijk de naam Samsung Galaxy Gear A krijgt, zal een roterende ring rondom het scherm hebben die zou kunnen draaien om het horloge te kunnen besturen.

Dit meldt Tizen Experts.

Samsung heeft nieuwe informatie vrijgegeven aan ontwikkelaars zodat zij alvast apps kunnen ontwikkelen voor het nieuwe horloge.

Eerder gingen er al geruchten rond dat het nieuwe slimme horloge van Samsung een roterende ring zou hebben. Het wordt het eerste horloge van het Zuid-Koreaanse bedrijf dat een rond scherm heeft.

Documenten

In de documenten staat uitgelegd wat de ring precies zou kunnen. Zo zou de ring een vervanger kunnen zijn voor het normale scrollen via vingerbewegingen. Ook staat er in de documenten dat het horloge een schermgrootte heeft van 1,65 inch. Het scherm heeft een resolutie van 360 bij 360 pixels. Het horloge zal draaien op het besturingssysteem Tizen. Dit is een besturingssysteem van Samsung. Het besturingssysteem Tizen wordt ook gebruikt voor koelkasten, smartphones, televisies en horloges. Verder zullen er veel sensoren op het horloge zijn als een kompas, hartslagmeter en gyroscoop.

Presentatie nieuw horloge

Volgens geruchten wordt het nieuwe slimme horloge van Samsung Bij de IFA techonogie beurs in september gepresenteerd samen met de nieuwe Note-lijn.

Bron Featured Image: klik hier.