post

Sieraden trends

Sieraden zijn in het leven van een vrouw van essentieel belang. Is een vrouw inspiratieloos of is de outfit net niet leuk genoeg dan zorgen sieraden voor de finishing touch.

De marktbeweging
Sieraden zijn tegenwoordig zowel op webshops, als in winkels te koop. Toch valt het op dat men het fijn vindt om sieraden eerst in het echt te zien, voordat de sieraden mee naar huis gaan. Zo stijgt de werkgelegenheid in de detailhandel. Flexibiliteit is hierin een vereiste, aangezien de de detailhandel meestal zeven dagen per week draaiende is. De werkzaamheden in een winkel zijn anders. Zo moet je bij de verkoop van kleding constant kleding opvouwen en bij een sieradenwinkel moet je sieraden repareren.

Trends
Ben jij al bij met alle trends?

Personaliseren
Personaliseren is helemaal in! Kies jij voor je eigen initialen voor die te gekke armband? Het is helemaal tof om gepersonaliseerde sieraden cadeau te doen aan je beste vriend(in).

Help, ik kan niet kiezen!
Heb je al je sieraden uit de kast gehaald en kan je niet kiezen welke je om moet doen? Dat is tegenwoordig geen probleem meer! ‘Less is more’ is verleden tijd. Meerdere lagen zijn in de mode, dus doe ze allemaal om. Dit kunnen gelijksoortige sieraden zijn, maar kunnen bijvoorbeeld ook verschillen in grootte! Probeer eens om een kleine met een grote ring te combineren, dat geeft een leuk effect!

Minimaliseren
Ondanks dat het dragen van veel sieraden in de mode is, kan het niet jouw ding zijn. Dat is helemaal niet erg, want je kan het ook rustig aan doen! Een simpele armband straalt bijvoorbeeld rust uit en is dus ook super leuk om te dragen.

Trek al je sieraden uit je kast en geniet mee van de trends van tegenwoordig!