post

Sieradentrends in 2015.

Dit jaar zijn de verwachtingen voor de sierradentrends weer erg hoog. Bepaalde trends zijn net wat kleine aanpassingen op die van voorafgaande jaren. Andere trends zijn weer helemaal nieuw en verrassend. Sieraden die opvallen worden erg populair in 2015.

Horloges

Horloges bepalen grotendeels een iemands identiteit, het geeft deels je persoonlijkheid aan. In 2015 komen er veel verschillende smart watches op de markt. Er wordt verwacht dat deze zogenaamde ‘slimme horloges’ erg populair worden. Je kan met de horloges erg veel verschillende dingen doen door de verscheidene apps die op de horloges zitten. Eerst waren vooral de horloges met felle kleuren en printjes populair. In 2015 wordt er verwacht dat juist neutrale kleuren met printjes de trend zal worden.

Ringen

In 2015 zullen vooral ringen met grote stenen populair worden. Vorig jaar was dit anders, toen zag je vooral veel dunne ringen.

ringen-met-een-grote-steen

Ringen met een grote steen worden populair

Armbanden

Zoals bijna elk jaar zijn de opvallende dikke armbanden erg geliefd. Een combinatie van de kleuren goud en zilver zie je erg vaak. In 2015 staan zal je veel fantasie-armbanden zien. Verschillende materialen en kleuren in een armband die een Ibiza-achtergrond worden populair.

armbanden-in-een-ibiza-style

Armbanden in een Ibiza style

Kettingen

Kettingen die opvallen zullen de trend gaan vormen in 2015. Vooral de kettingen waarbij de hanger een bepaalde betekenis heeft zullen populair zijn.

Oorbellen

Net zoals vorig jaar blijven de oorbellen die groot en opvallend zijn geliefd. Ook de Ibiza invloeden komen terug bij de oorbellen. Oorbellen mogen in 2015 gewoon opvallen. Als je fan bent van erg blingbling oorbellen is dit dus geen probleem.

grote-opvallende-oorbellen

Grote opvallende oorbellen

Bron featured image: klik hier.