Ti Sento Herfst/Winter 2014

Een Toscaanse boomgaard, naast een prachtige Mediterrane villa, waar je even weg bent van het stadse leven. Waar je geniet van een pasta alla carbonara en een lekker glas witte wijn. Dit zijn de invloeden die de designers van Ti Sento meenamen in haar nieuwe sieradenlijn. Deze 80 stuks tellende collectie zal onder de naam Da Noi Collection verkocht gaan worden.

Een eerste indruk die we krijgen van de nieuwe collectie is dat er echt is vastgehouden aan de Italiaanse invloeden. Zo is er een deel van de collectie vervaardigd met een luipaardprint, iets wat in de Italiaanse mode industrie veelvuldig toegepast wordt. Door gebruik te maken van witte, zwarte en champagnekleurige steentjes komt dit patroon zelfs in de kleinste ringen terug.

ti-sento-da-noi

 

Daarnaast brengt de nieuwe collectie ook veel luxe maar toch zeer toegankelijke sieraden op de markt. Onder andere prachtige colliers en armbanden die door verschillende slijpvormen zijn verfijnd stralen uit wat Ti Sento betekent: Ik voel je.

ti-sento-da-noi-armband

Ook een aantal ringen hebben als het ware een ‘upgrade’ gehad. Zo is de zilveren ring met Zirkonia weer terug, dit keer echter rosé verguld. Dit zorgt voor een chique uitstraling die vooral bij zwarte kleding heel goed gaat matchen.

ti-sento-zirkonia-rose-verguld

 

Tot slot zijn er ook een aantal zeer opvallende sieraden in de nieuwe collectie. Zo is onderstaande armband vervaardigd uit kunststof in een ‘schildpad’ kleur. Door het kleine zilveren plaatje met het Ti Sento logo is het een herkenbaar en toch vernieuwend stukje sieraad.

ti-sento-da-noi-kunststof-armband