Yolanthe breidt sieradencollectie uit voor Kerst

yc-jewels

Yolanthe Sneijder – Cabau heeft afgelopen week haar sieradenlijn uitgebreid met een speciale Kerstcollectie. En voor Yolanthe is één ding het meest belangrijk: of ze de sieraden zelf zou dragen. De nieuwe “limited edition” Kerstmis collectie is dus volledig gebaseerd op wat ze zelf mooi vindt.

Sinds ze in september haar YC-jewels uitbracht, heeft ze niet stil gezeten. Naast dat ze nog steeds acteert en presenteert, ziet ze het ontwerpen van sieraden als een uit de hand gelopen hobby. Daarnaast is ze natuurlijk ook gewoon nog de vrouw die het huis in Istanbul opruimt en schoon houdt.

De kerstcollectie is exclusief verkrijgbaar bij de V&D winkels in Nederland, en hierbij geldt: OP=OP. Zelf was ze afgelopen week ter plaatse in de V&D in Utrecht om de pers te woord te staan en een praatje te maken met de klanten.

Volgens Yolanthe zelf zijn de sieraden het hele jaar door te dragen, maar zullen ze met de kerst extra in het oog springen. Naar eigen zeggen zit Yolanthe binnenkort met haar eigen sieraden om in het Galatasaray stadion te kijken naar haar Wes.

yolanthe-cabau-sieraden