Tips voor het opbergen van je sieraden

Vaak leg je alles in een klein kistje. Je ringen, kettingen, armbanden en kettingen door elkaar. Als je dit blogje hebt gelezen is dat niet meer nodig. Ik zal je een aantal tips geven voor hoe je je sieraden het beste kan opruimen om zo het overzicht te houden.

Gebruik je oude kleerhangers creatief

De sieradenkisten zijn uit. Je juwelen ophangen is helemaal in. Wist je bijvoorbeeld dat je van een kleerhanger heel makkelijk een mooie sieradenhanger maakt? Doe bijvoorbeeld een paar kleurige knijpers aan de kleerhanger en van hier je kettingen aan. Zo heb je een overzicht van al je kettingen en je hebt direct een extra versiering is je kamer.
Treasure chest

Een nieuw soort muurdecoratie

Wat je ook kan doen is een paar schroefjes of spijkers in je muur vastzetten om daar je ringen aan te hangen. Nu heb je weer een extra attribuut aan je muur en kan je snel zien welke ringen je allemaal hebt. Nu zal het niet snel meer gebeuren dat je je favoriete ring niet meer kan vinden.
Let wel goed op bij het plaatsen van de schroef dat je deze netjes in de muur zet. Bij het boren of hameren kan er ook veel stof uit de muur komen. Hou daarom een stofzuiger bij de hand zodat de stofverspreiding geminimaliseerd wordt.
sieraden op muur

Geef een paspop een tweede leven

Koop via internet een paspop-hand om je ringen aan te doen. Je kan ook om de pols je armbanden hangen. Nu zie je direct hoe ze op een pols staan en het is weer is wat anders dan anders.
display-hands-d4_1__clipped_rev_1_1_

Hopelijk heb je een paar leuke en makkelijk uitvoerbare ideeën opgedaan en kan je hier wat mee. Een chaotische sieradenkist is namelijk zóóó 2013.

Cas