Vakbeurs: Jewels & Watches

Tijdens mijn bezoek aan de ‘Jewels & Watches’ vakbeurs viel me direct iets op. De beurs had een metamorfose ondergaan en oogde in mijn optiek veel moderner dan voorgaande jaren het geval was. Na een koffie ben ik samen met mijn collega de beurs gaan verkennen.

Jewels and Watches

My iMenso

Aangekomen op de beursvloer werden we direct verrast door My iMenso. Het lijkt of de ideeën-put daar nooit op raakt. De leren armbanden zijn uitgerust met mooie medaillons. De oorbellen zijn afgewerkt op een chique manier. De stenen komen uit de ringen wat een mooi 3d effect veroorzaakt. De nieuwe lijn straalt ‘less is more’ uit en dat is leuk.

Zinzi

Zinzi is deze collectie in zee gegaan met ontwerper Mark Visser, hij heeft voor dit seizoen 6 verschillende sets ontworpen.  Strakke lijnen zijn in de gehele sieradenlijn verwerkt . Ook komt Zinzi met een nieuwe horlogelijn. Veel verschillende kleuren en mooi staal zijn hier perfect in verwerkt. Omdat de feestdagen eraan komen zijn de kleuren blauw, bruin en zwart veel gebruikt. Wat erg leuk is, is dat bij een aankoop van €59.95 of meer je een gratis Zinzi telefoonhoesje ontvangt. De nieuwe collectie is naar mijn idee top.

Zilverstad

Zilverstad heeft dit najaar ook gedacht aan de kinderen. Met een vergrote versie van de Nijntje spaarpot kunnen de kleine grote spaarders hun geluk niet op. Ook komen ze met nieuwe soorten bestek.

Hot Diamonds

Hot Diamonds stelde ook haar nieuwe collectie tentoon op de beurs. De nieuwe lijnen hebben invloeden van geel- en roségoud & zilver. De sieraden zijn afgemaakt met een mooi klein diamantje.

Wil je

Het nieuwe merk ‘Wil je’ verbaasde het meeste. De aanzoeks- en trouwringen die zij tentoonstelden waren adembenemend. Zo niet was de prijs. De prijs was meer dan redelijk en over dit nieuwe merk kan dan ook geen twijfel bestaan. Dit is een blijver.

Gelukkig hadden we onze eigen tassen meegebracht want de hoeveelheid flyers, folders en boekjes was niet meer vast te houden. Het was een lange dag waar veel nieuwe ideeën zijn opgedaan. Het was geweldig. Graag wil ik ook de organisatie complimenteren met hoe alles was geregeld. De Jewels & Watches beurs was meer dan geslaagd, een beurs waar andere organisatoren een voorbeeld aan kunnen nemen.

 

Cas