post

Nieuw: een ketting die je calorieën telt

Het was niet de vraag of het komt, maar wanneer het komt, een ketting die voor je calorieën telt. Met de WearSens ketting kan je niet stiekem tussendoor even snoepen. Door middel van de vele sensoren die in de ketting zitten kan de WearSens precies je eetpatroon zien.

Bijhouden

Veel mensen proberen vooral nu wanneer de zomer eraan komt op hun eten te letten om er dan goed uit te zien. Dat is vaak toch nog lastig. Er zijn wel al een aantal apps voor om het aantal calorieën bij te houden, toch valt dat nog niet mee. Je moet bij zo’n app alles invoeren wat je eet. Daarnaast is het niet altijd fijn om in te voeren dat je net een ongezonde snack hebt gegeten.

WearSens

Ondanks dat het niet de mooiste ketting is, is het wel erg handig. Het is gemaakt aan de universiteit van Californië. Door de Sensoren die aan de binnenkant van de ketting zitten voelen wanneer je iets drinkt of eet.
De ketting stuurt de informatie door naar een app. De app geeft een seintje zodat je niet over je dagelijkse hoeveel calorieën gaat. De WearSens geeft ook dieetadvies en hoe snel je eet.

Hieronder kun je een filmpje bekijken over de WearSens.

Bron Featured Image: klik hier.